BRASILIANSK VAXNING!Intim vaxning eller så kallad brasiliansk vaxning innebär att vi tar bort könshår genom vaxning. Vi använder oss utav ett varmvax som är speciellt framtaget just för intim vaxning och känslig hud.
I vår brasilianska vaxning använder oss av en metod som kraftigt reducerar smärtan som kan uppstå. Detta tack vare att vi använder ett mjukare bivax / varmvax eller Finewax Cerapiel som är ett brazilianskt vax, framtaget just för de känsliga, intima kroppsdelarna. Finewax är ett intimvax som är mjukt och behagligt att jobba med.
Kunderna upplever det på ett positivt sätt. Finewax är mycket populärt och finns i nästan alla salonger!

Våra Pre-depilatory produkter som appliceras på huden innan vi lägger på vaxet förbereder huden på rätt sätt, minskar känsligheten för vaxning och jämnar ut eventuella torrhetsfläckar samt verkar något smärtstillande.
Vaxning är alltid påfrestande för huden, även för den som är van. Det är viktigt att snabbt återställa hudens balans genom att använda en efterbehandlingsprodukt som lugnar huden, tillför fuktighet, näring samt har hårväxthämmande effekt.

Vid regelbunden vaxning växer hårstråna långsammare, glesare, tunnare och blir svagare.

Vi på Salongen arbetar professionellt och med hög diskretion för att du som kund inte skall behöva känna dig obekväm under din intim-vaxning/brazilian wax. Vi behandlar dock både kvinnor och män när det gäller denna typ av intima behandlingar.

* Duscha inte precis före vaxning
* Hårets utväxt ska vara minst 5mm för ett garanterat bra resultat.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0