LÄPPSTIFT 1 ST 60 KR, MEN 2 FÖR 100 KR :)

Nu säljer jag Läppstift ifrån märket Nordic cap of swedeen och det är i sammarbete med Isadora! 1 styck för 60 kr och 2 styck för 100 kr! Passa på , det är härliga färger & dem är absolut hållbara :)


Nails

Igår den 26/4 var vi i Nyköping och marknadsförde alla märken inom hudvård, make up och naglar på ett köpcenter, just för stylist 2orna hade blivit bjudna på en tjej kväll där vi utförde dem olika service inom skönhet. Här lägger jag upp ett par bilder från när jag och Manilla hanna utför klassisk manikyr på kunder, med nail art pen dekorationer :)

GELE NAGLAR BY JENNI CRUZ:

Förlägning med lila glitter fransk


Nails


Ringar direkt ifrån USA, 30 kr styck! Passa på :)


Naglar, 200 kr just nu!


Kund :)

En förlägning med fransk manikyr av silver glitter,

En förlägning med art pen dekoration i vita och svarta ränder och med silver diamanter.

Nails


NAILS


NAILS


ERBJUDANDE!

I slutet mellan den 20 - 30 april behöver jag frivilliga kunder till min Nagel katalog & då är det Gele naglar som gäller, Förlägning i olika glitter färger för endast 150 kr.
Behöver frivilliga kunder som vill ha Nagel förlägning inom glitter fransk, en kund med Brons glitter, en annan kund med Grönt glitter, en annan kund med gult glitter, en annan kund med rött glitter, en annan kund med lila glitter, en annan kund med guld glitter och en annan kund med Svart glitter! Skriv gärna om du är intresserad att ställa upp med någon av dem färgerna, så skriver jag upp dig på listan. Vill ha Seriösa deltagare. Hör av dig till 0739275065 eller till min hotmail Cruuz__@hotmail.com!! MVH JENNI CRUZ! :)

Förlägning för endast 200 kr med Gele&Tipp teknik! Välkommen


Nagelkunder :)


Nagelkunder :)


RSS 2.0