FILLERS:

LÄS OM: Fillers: läppförstoring, fylla ut rynkor och linjer vid pannan, näsvingar, munlinjor, kring ögonen och mm.

Hyaluronsyra finns naturligt i den mänskliga kroppen. Dess främsta uppgift i huden är att hålla den fuktig, ge volym, samt att bidra till bildandet av ny vävnad. Hyaluronsyran i huden bryts ner med åldern och därmed förlorar huden sin ungdomliga spänst och lyster. Produkterna är baserade på den naturliga substansen hyaluronsyra.

Hur går behandlingen till?
Princessinjiceras under huden för att ”lyfta” upp vecket eller rynkan.
Enbehandlingär enkel och görs snabbt. Effekten är omedelbar. De korrigeradebehandlingsområdenafår omedelbart ett synbart resultat. Behandlingentar cirka: 15 minuter, beroende på vad som ska behandlas. Totalbehandlingstidmed konsultation beräknas till ca 30-45 min.
Utfyllnad och utslätning av rynkor från näsroten ner till mungipan, bekymmersveck mellan ögonbryn, rynkor runt munnen, "kråksparkar" vid ögonen, pannan, kindvolym och fylligare läppar. Detta ger en naturlig och snygg ”look” samt lång hållbarhet

Kommer jag se skillnaden direkt?
Ja, de estetiska resultaten kommer omedelbart. Du kommer att se resultaten så snart som behandlingen är klar.
Behandlingar med icke permanenta fillers betraktas som mycket säkra och förknippas med få och sällan förekommande komplikationer och biverkningar. Den lågakomplikationsgradenberor i första hand på att de ämnen som injiceras består av en för kroppen naturlig substans.

Efterbehandling
Direkt efter behandlingen kan du få lätt rodnad, svullnad, ömhet och klåda på det behandlade området. Detta är en normal reaktion av injektionen. Obehaget är tillfälligt och försvinner normalt efter ett par dagar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0